понеділок, 30 травня 2016 р.

Конкурс-фестиваль "Повір у себе"




У вінницькому театрі ім.Садовського пройшло урочисте закриття XXIV обласного Фестивалю талантів і творчості дітей та молоді «Повір у себе». У залі зібрались діти та молоді люди віком від 7 до 35р .

115 дітей та молодих  людей  представили 1680 робіт, які з 12 по 20 травня 2016 року виставлялись у вінницькому обласному краєзнавчому музеї. За цей період більше тисячі вінничан  та гостей міста відвідали виставку та записали свої враження  у книзі відгуків. Після огляду вистави  глядачі голосували за роботи, які їм найбільше сподобались. А після завершення виставки були підбиті підсумки і всіх учасників виставки запросили на урочисте нагородження.

Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, який спеціально приїхав на закриття Фестивалю з Києва, зазначив, що це не просто 24-й рік фестивалю, це 24-й рік добра та уваги. 

На сцену одні за одними піднімались діти та молоді люди. Переможцями фестивалю стало 35 учасників, їм вручали подарунки, статуетки та дипломи переможця фестивалю. Приз глядацьких симпатій отримав 30-річний Артем Малаховський за авторські роботи, виконані на корі дерева. А наймолодшою  учасницею фестивалю стала 7-річна Наталія  Камінська.
  
Камінська Наталія Олександрівна
20.08.2008 р.н.
Навчається в ЗОШ №5 ВМР
В 1-Г класі стала однією з переможців фестивалю та була відзначина не лише статуеткою  та дипломи переможця фестивалю, а індивідуальним подарунком від Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї за оригінальність, складність та незвичайність роботи.
Фінал XXIV обласного Фестивалю талантів і творчості дітей та молоді «Повір у себе» 2015-2016р. 

Немає коментарів:

Дописати коментар